De hybride BI beheerorganisatie

De technologie in het business intelligence domein heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Denk alleen al aan de introductie van diverse Cloud gebaseerde oplossingen en de toepassingen van Machine Learning modellen. Maar bijvoorbeeld ook aan de ontsluiting en presentatie van data op basis van het Microsoft Power BI platform. Hierdoor is het niet voor iedere organisatie mogelijk om de juiste kennis in huis te hebben en houden. Dit terwijl de inzichten in uw data juist hét verschil kunnen maken in de kracht en besturing van uw organisatie.

Hiervoor introduceert BI Solutions de hybride BI beheersorganisatie. Op basis van het BI beheermodel kijken we met u naar de mogelijkheden om delen van de rollen en verantwoordelijkheden van een BI beheerorganisatie bij ons te beleggen. Daarbij houdt u de focus op de belangrijkste rollen in relatie tot uw bedrijfsvoering en nemen wij voor u de rest uit handen. Daarnaast profiteert u van de schaalvoordelen van onze dienstverlening zodat u tegen een veel aantrekkelijker kostenplaatje alsnog een sterke Microsoft BI competentie in huis kunt halen.

De hybride BI organisatie

Wat u beschikbaar heeft en als kennis in huis wilt hebben (zoals bijvoorbeeld de kennis met betrekking tot uw organisatie) vult u zelf in en andere onderdelen vullen wij voor u in. Denk bijvoorbeeld aan de meer technische rollen of een verlengstuk van uw supportorganisatie (2e lijns helpdesk)

 

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van de hybride BI beheerorgansiatie? Neem dan contact met ons op.