Microsoft Power BI

Alle relevante (management)informatie overzichtelijk gepresenteerd

Uw data is een kostbaar bezit. Een kostbare grondstof voor uw onderneming. Als u die data om kunt zetten in de juiste informatieproducten kunt u sneller betere beslissingen maken. U krijgt meer grip op processen, kunt efficiënter aansturen en mogelijk kosten besparen.

Maar hoe haalt u dat enorme krachtige potentieel uit die data? En wat voor rol kan Power BI van Microsoft daar in spelen?

Met Power BI kunt u gemakkelijk uw data benaderen en omzetten in waardevolle inzichten.

Azuro Financial Services Dashboard

Waarom Power BI van Microsoft?

Microsoft wordt door Gartner al meer dan 13 jaar gezien als een leider op het gebied van analyse en business intelligence platforms.

  • Gebaseerd op de cloud, dus overal bereikbaar
  • Gratis apps zowel voor Android als iOS
  • Geen tussenkomst van een IT Expert nodig
  • Dynamische dashboards gebaseerd op rollen
  • Makkelijk te integreren met verschillende platformen
  • Altijd beschikbaar

Met de keuze voor een oplossing op basis van het Microsoft platform kiest u dus voor een technologie die zichzelf al meer dan 13 jaar heeft bewezen.

Hoe kan ik beginnen?

Alles goed en wel, maar waar te beginnen? Als u daarvoor de kennis niet of onvoldoende in huis heeft, heeft u daar een partner voor nodig. BI Solutions Nederland is die partner met kennis van uw processen én met diepgaande expertise van Microsoft technologie. Onze organisatie adviseert, analyseert en integreert de best denkbare oplossingen op basis van uw behoefte.

Graag nemen we contact op om de mogelijkheden van Microsoft Power BI voor uw organisatie te verkennen.

Omdat wij zo overtuigd zijn van de kracht van deze oplossing kunnen wij samen een eerste stap maken in slechts vijf dagen. In vijf dagen leveren we voor uw organisatie een productie gereed Power Dashboard op:

Een BI Solutions Power Dashboard in vijf dagen

Met een Power Dashboard van BI Solutions heb je altijd de juiste inzichten voorhanden in één overzicht. BI Solutions verbindt relevante interne en externe data aan elkaar op basis van jouw informatiebehoefte en toont een actueel inzicht middels een slim dashboard. Geef iedereen op elk niveau in je organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met analytics die tot op de minuut actueel zijn.

Waarom een Power Dashboard?

  • Alle relevante (management)informatie in één oogopslag
  • Sneller sturen op KPI’s
  • Meer tijd voor focus op kerntaken

Stappenplan