Over ons

Onze visie op business intelligence

BI Solutions Nederland is een business gedreven partner voor uw management informatie voorziening. In tegenstelling tot veel aanbieders in de markt zijn wij niet technologie- maar duidelijk business gedreven. Een oplossing is immers pas een oplossing als deze op een goede manier is geborgd in uw organisatie. Zonder afhankelijkheid van een leverancier. U mag natuurlijk altijd gebruik blijven maken van onze organisatie maar dat moet altijd een keuze kunnen zijn.

Onze aanpak

Die is pragmatisch en resultaatgericht. Onze projecten worden met behulp van de Agile BI methode aangevlogen. Wij geloven in doelgerichte beheersbare oplossingen die aansluiten op uw organisatie.

 

Onze mensen

Een typische consultant van BI Solutions Nederland vormt de spil tussen uw organisatie en de realisatie van uw oplossing met behulp van een bepaalde technologie. Sterk in communicatie en begrip van uw organisatie. Niet in de laatste plaats door onze focus. Een goede en duidelijke gesprekspartner bij het realiseren van uw doelstellingen met betrekking tot uw informatie voorziening. Als business intelligence consultant, projectmanager of adviseur.

Ons team consultants en engineers brengt om de maand samen door aan de keukentafel. Specifieker, de Italiaanse keukentafel. Om te leren van elkaar en elkaar te inspireren, bespreken wij onze projecten en de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit alles terwijl wij gelijktijdig onze culinaire vaardigheden bijschaven.

Onze Focus

BI Solutions Nederland is een innovatie business intelligence netwerkorganisatie met échte en directe toegevoegde waarde. Een netwerkorganisatie van ervaren specialisten. Focus is onze kern.Het is onze overtuiging dat toegevoegde waarde geleverd wordt door een duidelijke focus. In onze dienstverlening streven wij er naar om tenminste over 2 assen met onze focus een aansluiting te vinden op uw organisatie.

Onze focus is gebaseerd op 3 assen:

Branche - Wij hebben ervaring in diverse branches maar focussen ons op de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, farmacie en industrie. Wij kennen deze branches goed. Onze consultants hebben ook een achtergrond in deze branches.

Proces - Wij hebben kennis van diverse processen maar focussen ons op commerciële processen. Meer specifiek sales- en marketing processen. Wij kunnen u daardoor goed adviseren vanuit het perspectief van de management informatie.

Technologie - Wij hebben kennis van diverse technologische oplossingen maar focussen ons op de Microsoft Business Intelligence stack. Wij kunnen u helpen bij iedere oplossing gebaseerd op de Microsoft BI technologie. Ook bij Cloud gebaseerde scenario’s. BI Solutions Nederland is Microsoft Partner voor Business Intelligence.